Generell Informasjon

Ferdigbetong fra lokale forhandlere
 

Dekorbetong flatstøp er tradisjonelt en mønstret og overflatebehandlet betongbelegning som blir støpt på stedet av ferdigbetong til en tett og heldekkende plate med den ønskede farge og overflatestruktur. Dimensjon, platekonstruksjon og armering, blir bestemt av grunnforhold og belastning. Til f.eks. gårdsplasser og områder med lett biltrafikk er vanlig platetykkelse ca.8-10 cm betong som armeres og støpes på ferdig avrettet grunn av stabilt materiale med nødvendig fall.

Dekorbetong vertikalstøp blir benyttet til trapper, kanter og vegger. Støpingen foregår på byggeplassen, og er ofte gjort på frihånd uten bruk av forskaling.

Dekorbetong tynnstøp (tykkelse min. 15 mm) er en polymerbetong med fiberarmering som er spesielt egnet til  påstøp av innvendige gulv, samt støping av benkeplater til kjøkken, bad osv. Også bord og andre møbler kan støpes av betong.

Dekorbetong overflatebehandling er basert på spesielle metoder for å oppnå ønskede resultat. Du kan velge mellom en mengde forskjellige naturstein-mønstre og fargenyanser som gir en overflatestruktur med unike effekter. De klare fine fargene kan fremheves av en glasur-forsegling (glans eller matt) med en ekstra beskyttelse mot smuss.                        

Du kan også velge en glattslipt og glans-polert betongoverflate. Dette gir i tillegg mulighet for en kunstnerisk utfoldelse med dekorasjon og fargelegging.

   Dekorbetong    

KUN FANTASIEN SOM BEGRENSER.